Menu
Your Cart

Dagens Ret

Foodi Catering & Take Away har 20 gode års erfaring i mad branchen. Vi slår dørene op for et nyt Take Away koncept på Ordrupvej 78 D, der er meget mere en Take Away. Konceptet er baseret på sund og god hverdags kost til en ganske rimelig pris, hvor alle kan være med.

Vi tilbyder dagens ret, lune retter, sunde salater, sandwiches, bagels mm.

Take Away-konceptet er baseret på at fremstille god mad, som altid tilberedes omhyggeligt af årstidens bedste råvarer- gerne indkøbt lokalt og med vægt på sundhed, smag og variation, som går lidt ud over det sædvanlige.
Vi er bevidste om, at sundhed og velvære er vigtig for os alle.

Hvem kender ikke det, hvor man ikke lige fik aftensmaden med i dagens planlægning...nogle dage kan hverdagen være mere travl end andre, hvor det er vanskeligt at få job, indkøb, hente af børn, fritidsaktiviteter, rengøring, madlavning etc. til at gå op i en højere enhed...og det er her vi kommer ind i billedet. Du kan nemlig med et snuptag få en godt og sundt aftensmåltid på bordet.

Det er muligt selv at komme forbi og hente maden, eller det er muligt at få maden bragt hjem ved en bestilling på minimum 2 kuverter.

Vi tilbereder altid maden samme dag og serverer/leverer manden samme dag, derfor er det vigtigt, vi dagen inden ved, hvor mange kuverter vi skal lave.
Der tilberedes et begrænset antal kuverter, vi anbefaler derfor du bestiller i god tid og senest dagen før, hvis du vil have sikkerhed for at få fingerene i dagens ret.
Du kan se dagens ret på hjemmesiden, og allerede nu bestille til de dage du ønsker.
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Boller i KarryKødboller i karrysauce lavet på med sauteret løg, æbletern & laurbærblade serveres med ris..
69.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Bøf stroganoff af strimler af mørt oksekød, løg, paprika og fløde serveres med ris eller kartoffelmos..
69.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Original chili con carnemed gode mexicanske ris, toppet med creme fraiche..
69.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Klassiske italienske lasagne med god og smagfuld kødsauce, hjemmelavet mornaysauce, toppet med friskhøvlet ost og friske basilikum blade..
69.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
KyllingeretMør unghanebryst  langtidsmarineret i hvidvin, basilikum-pesto og lime med kartofler, citronpeber og den gode flagesalt  ..
69.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Spaghetti ala cremekantareller ala creme med stegt kalvekød, parmesan og vendt i spaghetti..
79.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Ungarsk gullaschmed røget paprika og grøntsager hertil kartoffelmos...
69.00
Brand: Foodi Model: Dagens Ret
Vegetarlasagnemed svampe, frisk spinat, squash og aubergine, cremet tomatsauce, hytteost og den klassiske bechamel sauce, toppet med med friskhøvlet ost og friske basilikum blade..
69.00
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Vi bruger cookies og andre lignende teknologier til at forbedre din browseroplevelse og funktionaliteten på vores websted Cookie Policy.