Menu
Your Cart

New Year

Få fingrene i lækker forret til nytårsaften med tapasbræt med nøje udvalgte delikatesser

Der ikke noget som velsmagende mad og en god omgang hjemmehygge i festligt lag nytårsaften. Derfor tilbyder Foodi Taka Away i Charlottenlund nu en fremragende og yderst lækker tapasbræt til 4 personer, som du kan servere for dine gæster som forret eller natmad eller mad til nyårs dagen.

Tapasbrættet er nemlig idéelt som forret inden nytårsmiddagen eller som virkelig lækkert natmad, når I trænger til fornyet energi efter at have skålet nytåret ind eller ller mad til nyårs dagen.

Tapasbrættet indeholder mange forskellige små retter, så der er noget for enhver smag. Her finder du alt lige fra varmrøget laksemousse med kaviar, cremet humus med chili-olie og mange flere herligheder. Der vil selvfølgelig også være lidt til den søde tand.

Hos Foodi Taka Away er tilfredse kunder, som har lyst til at komme tilbage det vigtigste. De har en bred vifte af ekspertviden og en forståelse for, at hver enkelt ingrediens bidrager til den endelige madoplevelse. Selvom prisen er lav, er kvaliteten helt i top.  

Afhent et lækkert tapasbræt med utallige lækkerier - så er der styr på forretten eller natmaden til nytårsaften.

Eksklusiv Nytårs Charcuterie anretning (4 prs.) Eksklusiv Nytårs Charcuterie anretning (4 prs.)
NYTÅRS MENU -45 %
Brand: Foodi Model: Tapas
Det kan forekomme små ændringer i menuen.Nytårstapasen indeholder:Cremet humus med chili-olieDen gode klassiske tzatzikiTunmousse med kaviar, lime og friske dildkvisteDelikat og velsmagende rødbedepestoCharcuterieFransk paté med cornichonerTynde skiver af god lufttørret skinkeKlassisk spansk ch..
329.00 599.00
Exclusive New Year´s Menu Exclusive New Year´s Menu
NYTÅRS MENU -50 %
Brand: Foodi Model: Steak
Forret- Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater pynt med frisk dild, kaviar og limeHovedret- Super mør rosastegt oksefilet marineret i krydderurterSauce- Den klassiske bearnaise sauce med frisk estragonTilbehør- Sauté af rodfrugter af gulerødder, ..
299.00 599.00
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)
Vi bruger cookies og andre lignende teknologier til at forbedre din browseroplevelse og funktionaliteten på vores websted Cookie Policy.