Menu
Your Cart

Tapas & more

Eksklusiv Tapas Anretning ( catering til store arrangementer over 15 prs.) Eksklusiv Tapas Anretning ( catering til store arrangementer over 15 prs.)
CATERING
Brand: Foodi Model: Tapas
- Delikate indbagte crispy og spicy tigerrejer med chilidip- Tunsalat rørt med kapersbær og frisk dild- Varmrøget laksemousse med kaviar og lime- Potatolivia-salat med crunchy bacon- BBQ marineret kylling stick- Mini-grøntsags samosa med sur-sød sauce- Asiatiske mini-forårsruller med sur-sød sauce- ..
329.00
Premium Charcuterie anretning (4 prs.) Premium Charcuterie anretning (4 prs.)
TAKE AWAY Til 4 pers.
Brand: Foodi Model: Tapas
Vi tilbyder lækker Charcuterie anretning til 4 personer med mange forskellige autentiske tapas retter.Charcuterie anretningen er helt perfekt til at at ta med på en hygge tur på stranden eller bakken eller sidde derhjemme og nyde et godt tapasmåltid sammen med venner eller familien.ME..
499.00
Premium Charcuterie anretning (5 prs.) Premium Charcuterie anretning (5 prs.)
TAKE AWAY Til 5 pers.
Brand: Foodi Model: Tapas
Vi tilbyder lækker Charcuterie anretning til 5 personer med mange forskellige autentiske tapas retter.Charcuterie anretningen er helt perfekt til at at ta med på en hygge tur på stranden eller bakken eller sidde derhjemme og nyde et godt tapasmåltid sammen med venner eller familien.De..
599.00
Premium Tapas Boks (2-3prs.) Premium Tapas Boks (2-3prs.)
TAKE AWAY
Brand: Foodi Model: Tapas
Vi tilbyder lækker tapas boks til to personer med mange forskellige autentiske tapas retter.Tapasboksen er helt perfekt til at at ta med på en hygge tur på stranden eller bakken eller sidde derhjemme og nyde et godt tapasmåltid sammen med familien.Det kan forekomme små ændringer i menuen.T..
319.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Vi bruger cookies og andre lignende teknologier til at forbedre din browseroplevelse og funktionaliteten på vores websted Cookie Policy.